Camping in het hart van Friesland

Swichumer Pleats is een zeer ruim opgezette camping met vijfentwintig plaatsen. Elke plaats beschikt over een aansluiting voor elektra. Vanaf uw standplaats op minicamping Swichumer Pleats heeft u uitzicht over de Friese landerijen. Op Swichumer Pleats kunt u onbezorgd kamperen en onder andere gebruik maken van een comfortabel sanitairgebouw. Hier komt u helemaal tot rust en kunt u volop genieten van uw kampeervakantie.

Centraal in Friesland

Door de ligging van camping Swichumer Pleats is het een geschikte uitvalbasis om verschillende uitstapjes te maken in Friesland. Hierbij kan gedacht worden aan de dierentuin Aqua Zoo, Kameleondorp Terherne, een dagje shoppen in Drachten of Heerenveen of een dagje naar de Waddeneilanden. Of verken Friesland vanaf de fiets en maak een fietstocht via het fietsknooppuntennetwerk Friesland. Vanaf knooppunt 95, op 500 meter afstand van Swichumer Pleats, kunt u beginnen. Door de bordjes te volgen kunt u eenvoudig van het ene genummerde knooppunt naar het andere genummerde knooppunt fietsen.

‘’ Wat een prachtig uitzicht over de weiden met vee. Een genot om te fietsen met knooppunten. Een grote stad vlak bij maar niet te zien of te horen. Dus een aanrader voor Rust,Ruimte en Plezier ’’

Henk en Ally:

Camping Friesland