Opzoek naar een Camperplaats nabij Leeuwarden?

Camping Swichumer Pleats ligt in het hart van Friesland, op slechts 4 kilometer afstand van Leeuwarden. De camperplaatsen op onze camping zijn eigenlijk gewone kampeerplaatsen en bevinden zich op het campingterrein.

Als campergast kunt u gebruik maken van alle faciliteiten op onze camping, zoals stroom, GRATIS Wifi, toeristische informatie, speelvelden, afwasgelegenheid met overkapping, het leggen van het toilet en de vuilwatertank. Daarnaast is er de mogelijkheid om water te tanken.  Op het campingterrein is een sanitairgebouw dat van alle gemakken is voorzien. Dit sanitairgebouw biedt u veel privacy: elke douchevoorziening beschikt namelijk over een eigen wastafel met spiegel. Het gebruik van de douchevoorziening is gratis.

Meer informatie over onze camping klik hier.

‘’We hebben met de camper met veel plezier op jullie camping gestaan. De camping is vanaf de grote weg makkelijk bereikbaar. Via het fietsroutenetwerk dat langs de camping langs loopt, zijn veel mooie fietstochten mogelijk. Ook ben je op de fiets zo in het centrum van Leeuwarden. We hebben genoten van de ruime plaatsen, het prachtige uitzicht en jullie gastvrijheid. Volgend jaar komen we zeker weer terug. ‘’

Roelof en Coba:

Camperplaats