Camping

Home/Camping

Camping in het hart van Friesland

Swichumer Pleats is een zeer ruim opgezette camping met vijftien plaatsen. Elke plaats beschikt over een aansluiting voor elektra. Vanaf uw standplaats op minicamping Swichumer Pleats heeft u uitzicht over de Friese landerijen. Op Swichumer Pleats kunt u onbezorgd kamperen en onder andere gebruik maken van een comfortabel sanitairgebouw. Hier komt u helemaal tot rust en kunt u volop genieten van uw kampeervakantie.

Camping Friesland

Centraal in Friesland

Door de ligging van camping Swichumer Pleats is het een geschikte uitvalbasis om verschillende uitstapjes te maken in Friesland.Hierbij kan gedacht worden aan de dierentuin Aqua Zoo, Kameleondorp Terherne, een dagje shoppen in Drachten of Heerenveen of een dagje naar de Waddeneilanden. Of verken Friesland vanaf de fiets en maak een fietstocht via het fietsknooppuntennetwerk Friesland. Vanaf knooppunt 95, op 500 meter afstand van Swichumer Pleats, kunt u beginnen. Door de bordjes te volgen kunt u eenvoudig van het ene genummerde knooppunt naar het andere genummerde knooppunt fietsen.

“We hebben met de camper met veel plezier op jullie camping gestaan. De camping is vanaf de grote weg makkelijk bereikbaar. Via het fietsroutenetwerk dat langs de camping langs loopt, zijn veel mooie fietstochten mogelijk. Ook ben je op de fiets zo in het centrum van Leeuwarden. We hebben genoten van de ruime plaatsen, het prachtige uitzicht en jullie gastvrijheid. Volgend jaar komen we zeker weer terug.”

Roelof en Coba:

Camping Friesland